Kondratjev teatas, et Vene õhutõrje tulistas linnas alla mitu drooni. Nende tükkide allakukkumise tagajärjel said Kondratjevi sõnul kahjustada tsiviilobjektid, sealhulgas kolmekorruseline kortermaja ja elektrialajaam, mis varustas elektriga märkimisväärset osa linnast, vahendab Meduza.

Telegrami kanalites avaldati fotosid kahjustatud majast.

Avaldati ka videod plahvatustest.

Alguses teatas Kondratjev, et kannatada sai kuus inimest, sealhulgas kaks last. Hommikul täpsustas ta, et kannatada saanud kuueaastane tüdruk suri haiglas.

Droonirünnak tabas ka Doni-äärset Rostovit ja töötas õhutõrje, teatas oblasti kuberner Vassili Golubev. Tema sõnul tekkisid maastikupõlengud Doni jõe vasakkaldal. Kannatanuid väidetavalt ei ole.

Telegrami kanali „Shot“ andmetel tekkis kolm tulekollet. Sihtmärk võis olla soojuselektrijaam.

„Astra“ andmetel rünnati Novošahtinski naftatöötlemistehase kohalikku filiaali (NZNP filial Rostovski). „Astra“ avaldas ka video põlengust.

Rünnakust teatas ka Kurski oblasti kuberner Aleksei Smirnov, kelle sõnul ründas Ukraina rakett Belaja asulat, mille tõttu said kahjustada muusikakool ja poed.

Venemaa kaitseministeerium teatas, et öösel hävitati 14 Ukraina drooni Krasnodari krais ja kümme drooni Rostovi oblastis. Veel olevat 26 drooni häviatud Zaporižžja oblasti okupeeritud osas.

Jaga
Kommentaarid