Sellest avaldatud video algab sellega, et asepresident Kamala Harris tutvustab Bidenit laval kui erakordset inimest, ülemjuhatajat ja Ühendriikide presidenti.

Selle peale võtab Biden mikrofoni ja ütleb: „Ho ho ho! Head iseseisvuspäeva!“

Et Ameerikas teavad kõik, et „ho ho ho“ ütleb jõuluvana, tõstatati sotsiaalmeedias küsimus, kas Biden võis iseseisvuspäeva ja jõulud sassi ajada.

„Ma hakkan Joe Bidenist 2025. aastal puudust tundma. See hakkab nüüd puhtaks komöödiaks muutuma. Ho ho ho 4. juulil,“ kirjutas üks kasutaja X-is.

Teine kommenteeris: „Kamala nimetas tutvustades Bidenit peaaegu asepresidendiks ja siis ta tervitab rahvast „ho ho ho-ga“. Need ei ole jõulud, loll!“

„Oh jumal, dementsus-Joe ütles just „HO HO HO, head iseseisvuspäeva. Ma ei saa hingata,“ kirjutas kolmas.

Eile esines Biden ka Philadelphia raadiojaamas WURD, kus tema jutt oli konarlik ning ta näis enda ja asepresident Harrise segi ajavat.

„Muide, ma olen uhke, et olen, nagu ma ütlesin, esimene asepresident, esimene must naine... kes on teeninud koos musta presidendiga. Uhke, et olen seotud esimese musta naisega ülemkohtus. On nii palju, mida me saame teha, sest vaadake... me oleme Ameerika Ühendriigid,“ ütles Biden, rääkides Harrise ajaloolisest nimetamisest riigi esimeseks mustanahaliseks naisasepresidendiks.