Päästeametile on teada, et õlireostuse tõttu kukkus üks mootorrattur, kuid arstiabi ta ei vajanud ning kesklinnas libastusid kaks jalakäijat teed ületades, ka nemad viga ei saanud. Reostuse likvideerimise ajal olid Tallinna kesklinnas suured ummikud ning likvideerimise põhirõhk langes Kalaranna ümbrusesse.

Päästeameti pressiesindaja Annely Oone ütles, et parima teadmise järgi lekkis õli teel sõitnud veokist, kuid täpsemalt pole teada, mis veoki või ainega on tegemist. Ta tõi esile, et valgusfooride juures on reostus suurem ja nende vahel väiksem. Ta kinnitas, et praegu on reostus ainult tänavatel ning see pole näiteks merre levinud. Kella kahe ajal andis päästeamet taas teada, et suure tõenäosusega oli tegemist toiduõliga.

Neljapäeval algas Tallinna sadamates merepidu Tall Ships Races. Projektijuht Marje Tõemäe kinnitas, et pidu õlireostuse pärast katki ei jää. „Proovisime oma üritused ära kaardistada ja oleme kogu aeg mupo ja politseiga ühenduses, et uurida, kas ja millal see korda saab,“ sõnas Tõemäe.

„Liiklus on selles piirkonnas keeruline. Soovitame kõigil külastajatel tulla jala, jalgratta või tõukerattaga,“ lisas ta.