Tutvustame kolme ärikliendile mõeldud võimalust

1. Arvelduskrediit: mugav ja paindlik rahatagavara 24/7

Arvelduskrediit pakub ettevõtetele võimalust saada kohene juurdepääs rahalistele vahenditele, aitamaks toime tulla ootamatute kulutustega või teha planeeritud suuremahulisi oste. Krediidiliin on kättesaadav ööpäev läbi, pakkudes turvalist ja paindlikku lahendust raha ülekandmiseks otse ettevõtte pangakontole, vaid mõne minutiga.

Meie arvelduskrediit võimaldab krediidilimiiti kuni 35 000 eurot, mille intressimäär on vaid alates 2%-st kuus. See on tähtajatu, mis tähendab, et seda saab kasutada nii kaua, kui vaja, ilma lepingu lõppemise pärast muretsemata.

Arvelduskrediidi puhul lepingutasud ja halduskulud puuduvad, mis muudab selle finantslahenduse ettevõtetele eriti soodsaks. Intressi tasutakse ainult kasutatud summa pealt, pakkudes lisamugavust ja paindlikkust.

Arvelduskrediit on nagu hingamisruum ettevõtte finantsides. Selle peamised eelised on:

  • Korduvkasutatavus: taotle ühe korra ja seejärel on rahaline vahend alati ettevõtte käsutuses.

  • Paindlikkus: arvelduskrediiti saab kasutada ettevõtte igapäevaste kulude või ootamatute kulutuste katmiseks. Kasutamata jättes tasusid ei kaasne.

  • Kiirus ja lihtsus: krediidi saab oma pangakontole kanda vaid mõne minutiga, mis teeb sellest ideaalse lahenduse kiireloomuliste kulutuste korral.

Taotlemisprotsess on kiire ja lihtne, vastus taotlusele saabub kõigest ühe tunni jooksul, tagades, et rahalised vahendid on alati olemas, kui neid vaja on.

2. Ärilaen: äri kiire kasv alustavale ettevõttele

Kui on soov äritegevusele kiiresti hoogu juurde anda, siis Laen.ee ärilaen on selleks suurepärane võimalus. Taotlemisprotsess on kiire ja lihtne, pakkudes vastust juba tunni aja jooksul, ilma keeruka paberimajanduseta.

Ärilaen võimaldab saada kuni 35 000 eurot, mida saab kasutada just nii, nagu äri jaoks vajalik on – olgu selleks uute seadmete soetamine või investeeringud äritegevuse laiendamiseks.

Laen.ee ärilaen sobib alustavale ettevõttele ideaalselt. Meiega ei ole vaja sul tagatist ega eelnevat ajalugu. Lisaks ei pea muretsema bürokraatia pärast. Me ei nõua mingit äriplaani ega pikki ooteaegu. Taotlusprotsessi alustamiseks tuleb täita lihtsalt ankeet meie kodulehel, registreerimine ei ole vajalik.

Laenu taotlemise protsess on kiire ja lihtne:

  • Vali Sulle sobiv summa kuni 35 000 eurot ja periood

  • Täida taotlus ja esita 6 kuu konto väljavõte

  • Allkirjasta laenuleping ja saa raha kas ettevõtte kontole või arvelduskrediidi näol

3. Kinnisvaralaen: suuremad projektid kindla tagatisega

Kui ettevõttel on plaanis suuremahulised projektid, nagu kinnisvara ost või remont, kinnisvara arendamine, masinate soetamine, tehnoloogiate uuendamine või tootmishoonete renoveerimine, võib kinnisvaralaen ettevõttele olla sobiv lahendus.

Kinnisvaralaen pakub pikemaajalist rahastust ja suuremaid laenusummasid, mis on tagatud ettevõtte kinnisvaraga. See võimaldab finantseerida laia spektrit ärilisi tegevusi ja tagada nende edukas teostamine. Laenuprotsess hõlmab lihtsat taotlusvormi täitmist meie kodulehel, millele järgneb personaalne konsultatsioon, et arutada kõiki vajalikke detaile ja sõlmida krediidileping. Laen kantakse ettevõtte pangakontole kohe, kui hüpoteek on notariaalselt kinnitatud.

  • Laenusumma kuni 300 000 €

  • Intressimäär alates 9% aastas

  • Personaalne lähenemine

  • Bürokraatiata. Vastus 1 tunniga!

Ärikliendi laenutooted kiirelt, mugavalt ja bürokraatiavabalt

Ettevõtte finantseerimine nõuab strateegilist lähenemist. Arvelduskrediit pakub kiiret ja paindlikku lahendust igapäevaste kulude katmiseks, ärilaen aitab ette võtta suuremaid investeeringuid ning annab hoogu ka alustavale ettevõttele ja kinnisvaralaen sobib suurprojektide rahastamiseks.

Võta meiega ühendust ja vaatame koos, kuidas saame Sinu ettevõtte eesmärkide saavutamisele kaasa aidata.

Tähelepanu! Tegemist on ärilaenu reklaamiga. Tutvu tingimustega veebilehel Laen.ee ja vajadusel konsulteeri spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid