Uurijate versiooni järgi kestis mõrva ettevalmistamine vähemalt kuu aega. Allikad teatasid, et kuriteo toimepanijal võivad olla kaasosalised, aga kuidas nad asjaga seotud on, ei ole seni teada.

Uurijad on veel välja selgitanud, et mõrvas kahtlustatav sattus esimest korda valvekaamerate vaatevälja 11. juulil. Mees sisenes hoovi, kus Farion elas, igal argipäeval samasugustes rõivastes. Tal oli kaasas väike kott, milles oli arvatavasti relv. Millisest relvast Farioni tulistati, ei ole veel avaldatud.

Suspilne allikate sõnul tegutses mõrvar professionaalselt ja arvestas kõigi sündmuste arengu variantidega. Näiteks ei töötanud mõrva ajal elektrikatkestuse tõttu välised valvekaamerad.

Farioni tulistati 19. juuli õhtul tema kodu juures Lvivis pähe. Kiirabi saabudes oli Farion veel elus, aga ta suri mõne tunni pärast haiglas. Tulistaja põgenes.

Ukraina siseministeerium kuulutas tulistaja tagaotsitavaks ja avaldas tema foto. Politsei teatel on ta umbes 20-aastane, 170-180 sentimeetrit pikk ja kõhna kehaehitusega.

Farioni naabrid ütlesid, et nägid kahtlusalust iga päev kahe nädala jooksul enne mõrva. Naabrite sõnul jälgis ta ümbrust. Kui naabrid küsisid, kust ta pärit on, vastas ta, et Ternopilist.

Jaga
Kommentaarid