„Jah, meil on teatud plaan, aga see võtab teatud aja,“ ütles Ossinovski Lasnamäe linnaosavanema valimise kohta. Küsimusele, kas selle isiku Lasnamäe linnaosavanemaks valimine on sama ootamatu kui Vladimir Sveti taristuministriks saamine, vastas Ossinovski nii: „Üllatus on subjektiivne, võib-olla on üllatus, võib-olla ei ole.“

Ossinovski sõnul võtab „plaan“ natuke aega ning praegu ta uue linnaosavanema nime ei öelnud. Millal uus Lasnamäe linnaosavanem teatavaks tehakse, Ossinovski ei täpsustanud. „Võtab teatud aja ja eks tagantjärele ole selge, miks teatud aeg selleks läks,“ sõnas Ossinovski.

Tallinna abilinnapea, SDE liige Madle Lippus märkis, et on praegu puhkusel ega oska öelda, kes linnaosavanemaks saab.

Sotsiaaldemokraadid on Lasnamäe linnaosavanema kohale otsinud inimest aprillist saati. Mais esitasid sotsiaaldemokraadid Lasnamäe linnaosavanema kandidaadiks Tatjana Lavrova. Avalikkuses tekitasid vastukaja Lavrova seisukohad, mis puudutasid pronkssõduri teisaldamist ja Putinile kirja kirjutamist seoses „Teeme ära!“ aktsiooni korraldamisega okupeeritud Krimmis. Lavrova otsustas mõni aeg hiljem kandideerimisest loobuda.