September on tavapäraselt sobivaim kuu suvepikenduse reisideks Tuneesiasse, Küprosele, Lõuna-Itaaliasse, Sitsiiliasse, samuti aktiivsete puhkajate lemmikpaikadesse Portugali ja Madeirale. Neisse Lõuna-Euroopa armastatud puhkusepiirkondadesse korraldab Novatours tšarterlende vaid sügisel. Lisaks jätkuvad reisid Kreeka saartele Rhodosele ja Kreetale, Türki ja Montenegrosse ning septembrikuu esimese nädalani ka Bulgaariasse.

Lõunas ei jahene kliima ega merevesi nii kiiresti kui meil ning suplushooaeg kestab Euroopa lõunapoolsematel aladel veel mitu kuud, Aafrika rannikul kauemgi. Aktiivse puhkuse austajad leiavad sihtkohtades rohkeid võimalusi nii matkamiseks kui ka vaatamisväärsustega tutvumiseks.

Kolm erilist suunda

September on paljude puhkajate lemmikaeg Tuneesias – merevesi on kõige soojem, kuurordid juba vaiksemad ja ilmad mahedamad. Tuneesia sobib meeldivaks puhkusekohaks kõigile – lastega peredele, romantikat otsivatele paaridele, liikumisraskustega inimestele, vanematele inimestele, rannapuhkuse nautijatele ja spordihuvilistele. Sihtkoha boonuseks on lühike lennuaeg – otselennuga saab Tallinnast Tuneesiasse vähem kui nelja tunniga.

Päikesesaar Rhodos sobib samuti imeliselt suvepikenduseks. See on üks esimesi Kreeka saari, mis hakkas turiste võõrustama ja seda mitte ainult tänu 300 päeva aastas kestvale päikesepaistele, vaid ka vaatamisväärsustele ning erinevatest kultuuridest ja ajastutest pärit pärandile. Vahemere saartele omaselt on kogu Rhodose rannik pikitud täis imekauneid randu. Kõik need on avalikud, tasuta ja sügiskuudel leidub seal rohkem avarust.

Küprose suvepikenduse väljalennud jäävad oktoobrisse ja novembrisse. Majutuse saab valida mitme erineva kuurordi vahel. Novatours laiendas hiljuti Küprose hotellivalikut ka Paphose piirkonda.

Paphose mõõdukas kliima muudab selle piirkonna aktiivseks puhkuse sihtkohaks eelkõige sügiskuudel. Selle piirkonna hotellid jäävad Larnaca lennujaamast, kuhu Novatours korra nädalas otse Tallinnast lendab, ligi 135 km kaugusele. Endiselt on Novatoursi tootevalikus Larnaca piirkonna mõnusad kuurordid Ayia Napa, Protaras, Larnaca ja Limassol.

Sügisene koolivaheaeg

Oktoobris on reisikorralduses aeg, mil suvehooaeg läheb üle talvehooajaks ning samasse ajavahemikku jääb kooliaasta esimene vaheaeg. Tihti kattuvad need mitmete teistegi riikide koolivaheaegadega, mis tõstab oluliselt varakult broneerimise vajadust nii reisipaketile, lennupiletitele kui ka ekskursioonidele. Novatoursil on Türgis, Egiptuses ja Tenerifel väga suur valik perele sobilikke hotelle.

Jahedate ilmade saabumisega suunduvad paljud diginomaadid soojadesse paikadesse kaugtööd tegema või pikemaks ajaks talvituma. Selliseid reisijaid huvitavad peaasjalikult just lennupiletid, sest Eestist pole liinilende sellistesse tuntud talvituskohtadesse, nagu näiteks Tenerife, Gran Canaria ja Madeira.

Kümme kaugsihtkohta eksootilise puhkuse austajatele

Juba oktoobri lõpust algavad lennud Tai Kuningriiki Bangkokki ja Phuketile, Vietnami, Balile, Mauritiusele ja Maldiividele. Novembris avanevad reisid Seišellidele, Sansibarile, Mehhikosse ja Sri Lankale. Kõige suurem eksootikareiside valik on Novatoursil talvekuudel, mil lisandub üks uus ja Eestis esmakordselt avatav sihtkoht, mis on hetkel saladus ja mille reisikorraldaja peagi avalikustab.

Novatours soovitab reisihuvilistel teha pikemaid puhkuseplaane ja broneerida varakult, et leida sobivaim hinna ja kvaliteedi suhe, paindlikud ostutingimused ning kindlustada oma meelerahu.

Reisijatel tasub kindlasti valida endale usaldusväärne reisikorraldaja, kes on abiks kogu reisiteekonnal – alustades reisi valikust kuni puhkuselt koju naasmiseni. Reisikorraldajatel on väljalennud aasta ringi, kuid sihtkohtade hulk, kuhu mingil perioodil reisid toimuvad, on hooajati erinev.

Sarnaselt reisikorraldaja eelnevale taustauuringule tasub hankida täiendavat infot sobivate sihtkohtade, kuurortide ja hotellide kohta. Näiteks Novatoursi reisimüügi haldurid ja klienditeeninduse spetsialistid jagavad reisijatele kõige värskemat infot igast olulisest detailist. Neil on sihtkohaga vahetu kogemus, samuti ajakohane teadmine kõigist pakutavatest toodetest ja teenustest.

Novatoursi reisivalikus on mitmeid sihtkohti, kuhu lennud toimuvad mitu korda nädalas. Sõltuvalt lennukikohtade täituvusest loob see võimaluse nii lühemaks kui ka pikemaks puhkuseks. Näiteks kolm, neli, viis, kuus või seitse ööd või pikema perioodi puhul 8 kuni 15 ööd – pikemad perioodid on võimalikud eelkõige kaugreisidele. Kõige suurem valik on nädalapikkustele otsereisidele. Kõik hotellid, mida Novatours oma klientidele pakub, on läbinud põhjaliku kontrolli ja vastavad meie kõrgele kvaliteedistandardile, olgu selleks siis kahetärnised majutuskohad või viietärnised kõik hinnas luksushotellid.

Kindlasti tasub maandada võimalikult paljud riskid ja soetada endale korralik kindlustuskaitse erinevateks ootamatuteks juhtudeks ning valida veel lisaks mõni Novatoursi lisateenus, et reis oleks veelgi mugavam ja meelepärasem.

Lisainfot Novatoursi reiside ja teenuste kohta saad kodulehelt, oma reisikonsultandilt, kirjutades e-posti aadressil reis@novatours.ee või helistades telefonil 666 8000.

Jaga
Kommentaarid