Rängad lahingud jätkuvad ka Tšassiv Jari ümbruses. Praegu ei ole poolte positsioonides muutusi toimunud. Okupandid ründavad Ukraina positsioone ka Nju-Jorki, Pivdenne ja Zalizne piirkonnas.

Kupjanski suunal jätkuvad rängad lahingud Pištšane, Stelmahhivka ja Makijivka piirkonnas. Siverski suunal ründavad okupandid ülemjuhataja sõnul aktiivselt suurtükiväge kasutades, aga edu ei ole saavutanud. Harkivi suunal, Hlõboke ja Vovtšanski piirkonnas jätkuvad samuti lahingud, aga edu ei ole vaenlane saavutanud ja tal on olulised kaotused.

„Kõigil vastase ründesuundadel jätkub erineva intensiivsusega lahingutegevus. Mõnes kohas, suurte kaotuste hinnaga, on vaenlane tähtsusetut edu saavutanud. Aktiivse lahingutegevuse käigus võivad vägede taktikalised positsioonid muutuda mitu korda ööpäevas. Praeguse seisuga olulisi muutusi toimunud ei ole,“ lisas Sõrskõi.

Sõrskõi märkis, et politsei, Ukraina julgeolekuteenistus (SBU) ja sõjaväe korrakaitseteenistus viivad läbi diversioonivastast tegevust Toretski suunal.

Jaga
Kommentaarid