Tartu 2024 suvepeo kontsertlavastus „Ellujäämise kunstid ristteel“ jutustab meeleoluka loo Tartu ja Lõuna-Eesti ellujäämisest. Lavastuses astuvad üles armastatud artistid: Ollie, Peeter Volkonski, Sissi, Liisi Koikson, Nele-Liis Vaiksoo, Heidy Tamme ja paljud teised. Tuntud lavatandem Märt Avandi ja Ott Sepp esitavad laval humoorika ja tervas võtmes duetti laulust „Raudmees“.

„Tegu on meeleoluka kontsertlavastusega, kus muusikal ja liikumisel on kandev roll,“ rääkis Jonas. Ta lisas, et kindlasti saab etendusel ka kaasa laulda. Kõlavad mitmed tuntud lood Eesti muusika kullafondist, nagu „Kaua sa kannatad“, „Ära möödu must lähedalt“, „Segased lood“ ja paljud teised, mis on muusikalise juhi Siim Aimla käe all saanud täiesti uue arranžeeringu. Tartu 2024 kodulehelt leiab publik ka sõnad kaasalaulmiseks.

Laval teevad veel kaasa Tartu Akadeemiline Meeskoor, Shat​​é tantsukool, võimlemisklubi Janika, rahvakunstiseltsi Leigarid Tartu rühm ja Tähtvere tantsukeskuse tantsijad.

Tartu 2024 suvepidu algab laupäeval, 3. augustil Autovabaduse puiesteel püstitatud suurel laval kell 22. Otseülekande teeb Eesti Televisioon. Suvepeo lõpetab Lõuna-Eesti metal-punkansambel Winny Puhhi kontsert.

Jaga
Kommentaarid