„Likvideeritud on suur hulk lennukitüüpi droone. Esialgse informatsiooni järgi kannatanuid ei ole. Drooni tükkide allakukkumise tõttu fikseeriti mõnede elumajade, majandushoonete ja transpordi vähetähtsad kahjustused ning kuiva taimestiku süttimine. Tulel levida ei lastud,“ kirjutas Gussev Telegramis.

Hiljem teatas Gussev, et Voroneži oblastit ründas öösel vähemalt 35 Ukraina drooni.

„Möödunud öösel ründas Voroneži oblastit Ukraina poolt üle 35 drooni. Tänu meie õhutõrjejõudude sujuvale tööle regioonis kannatanuid ei ole,“ teatas Gussev.

Venemaa kaitseministeeriumi teatel oli droone 37.

Vene Telegrami kanal „VTšK-OGPU“ kirjutas, et Voroneži oblast oli droonirünnaku all kogu öö. Kohalikud elanikud teatasid plahvatustest ja mitmest tulekahjust. Üks rünnaku alla sattunud objekt võis olla Baltimori sõjaväelennuväli.

Plahvatusi oli kuulda ka Borissoglebskis. Sotsiaalmeedias teatati, et suleti tee ühte asulasse. „Astra“ teatas kohalikele elanikele viidates tulekahjust sõjaväelennuväljal.

Venemaa kaitseministeerium teatas, et öö jooksul hävitati kaheksas Venemaa regioonis 117 drooni ja neli raketti Totška-U.

37 drooni ja neli taktikalist raketti hävitati Kurski oblastis, 37 Voroneži oblastis, 17 Belgorodi oblastis, 11 Nižni Novgorodi oblastis, 9 Volgogradi oblastis, 3 Brjanski oblastis, 2 Orjoli oblastis ja 1 Rostovi oblastis.

Jaga
Kommentaarid