Trump vastas pressikonverentsil oma New Jersey golfiklubis küsimusele, kas tema kampaania vajaks rohkem distsipliini, vahendab Associated Press.

„Mis puudutab isiklikke rünnakuid, siis ma olen tema peale väga kuri selle pärast, mida ta on riigile teinud. Ma olen tema peale väga kuri, et ta on muutnud õigussüsteemi relvaks minu ja teiste inimeste vastu. Väga kuri tema peale. Ma arvan, et mul on õigus isiklikele rünnakutele,“ lausus Trump. „Mul ei ole tema vastu suurt lugupidamist. Mul ei ole suurt lugupidamist tema intelligentsuse vastu. Ja ma arvan, et ta oleks kohutav president.“

Eile teatasid Trumpi kampaania juhid, et personali laiendatakse ja tuuakse sisse uusi inimesi. Kampaania juhte hakkavad nõustama Corey Lewandowski, Taylor Budowich, Alex Pfeiffer, Alex Bruesewitz ja Tim Murtaugh.

Lewandowski oli Trumpi esimene kampaaniamänedžer 2016. aastal. Budowich ja Pfeiffer tulevad üle MAGA Inc.-ist. Bruesewitz toodab Trumpi propagandat suurele sotsiaalmeedia jälgijaskonnale ja Murtaugh oli Trumpi 2020. aasta kampaania kommunikatsioonidirektor.