„Kaitseministeeriumi õhutõrje jätkab vaenlase droonide rünnaku tõrjumist ja tulistas alla veel ühs Moskvasse lennanud drooni,“ kirjutas Sobjanin täna oma Telegrami kanalis, vahendab Interfax.

Sel hetkel oli Sobjanini sõnul alla tulistatud kaheksa drooni.

Hiljem teatas Sobjanin veel kahe drooni allatulistamisest.

„Loodud ešeloneeritud Moskva kaitse vaenlase droonide vastu võimaldas kõik rünnakud edukalt tõrjuda. Kaitseministeeriumi õhutõrje jõududega on neid sel ööl alla tulistatud kümme tükki. See on üks ulatuslikumatest katsetest rünnata droonidega Moskvat kogu aja jooksul,“ kirjutas Sobjanin.

Venemaa lennundusametkond Rosaviatsija teatas, et Moskva Vnukovo, Domodedovo ja Žukovski lennuväljal olid rünnaku ajal ajutised piirangud ning varulennuväljadele suunati kaheksa lennukit.

Sotsiaalmeedias avaldatud fotod ja videod plahvatustest näitavad väidetavalt droonide allatulistamist öösel Moskva oblastis. Lisaks Moskvale olevat droonirünnakud tabanud Belgorodi ja Rostovi oblastit.

Venemaa kaitseministeerium teatas, et öösel hävitati viies regioonis kokku 45 lennukitüüpi drooni.

11 drooni hävitati kaitseministeeriumi teatel Moskva oblastis, 23 Brjanski oblastis, kuus Belgorodi oblastis, kolm Kaluga oblastis ja kaks Kurski oblastis.

Jaga
Kommentaarid