Saame kõigepealt teie lemmikuga tuttavaks. Mis loom teil kodus on?

Kodus on mind ootamas viieaastane kuldne retriiver Zoe.

Millal te lemmikloomakindlustust kasutama hakkasite ja mis ajendas selle kasuks otsustama?

Eelmisel aastal hakkasin kasutama If Kindlustust, sest mind vaevas mure, mis aina sagedamini mõttesse tuli: „Mis siis, kui Zoega peaks midagi juhtuma?“ See sisemine tunne ei andnud rahu ja kui kuulsin paarilt inimeselt häid sõnu Ifi lemmikloomakindlustuse kohta, sai otsus tehtud kiirelt ja kindlalt.

Milliseid kriteeriume te kindlustuse valimisel arvestasite?

Nagu juba mainisin, kuulsin mitmelt inimeselt nende suurepärastest kogemustest If Kindlustusega, mis muutis minu otsuse väga lihtsaks. Lisaks on If mulle alati jätnud usaldusväärse mulje ja olen ka varasemalt kasutanud nende muid kindlustusteenuseid.

Kas lemmikloomakindlustust on olnud tarvis ka kasutada? Palun kirjeldage oma kogemust.

Aasta alguses tabas Zoet ootamatu terviseprobleem. Koeraga koos elades õpid teda nii hästi tundma, et oskad märgata ka väiksemaid muutusi tema käitumises, isegi kui ta ei saa sõnadega oma vaevusi väljendada. Märkasin, et midagi oli valesti – ta üritas oksendada, kuid tulutult, samas oli loid ja õnnetu. Kiirabisse jõudes tehti talle kohe röntgen, mis paljastas, et ta oli sulava lume alt saanud kätte midagi, mis ei olnud tema seedimisele sugugi hea. Järgmisel päeval suunati meid ultrahelisse, kus kinnitati diagnoos. Kirjutati välja vajalikud ravimid ja õnneks sai kõik korda, kuid ravikulud ulatusid ligi tuhande euroni. Õnneks olin Zoet kindlustanud If Kindlustuses, mis vabastas suurest finantsmurest. Kuigi pidin algselt kulud ise katma, sain enamiku rahast tagasi ja Zoe paranes kiiresti. Soovitan soojalt oma lemmikloom kindlustada, et olla ootamatusteks valmis!

Kuidas on lemmikloomakindlustuse olemasolu mõjutanud teie ja Zoe igapäevaelu? Kas tunnete, et kindlustus annab teile meelerahu?

Tõepoolest, see on andnud mulle tõelise meelerahu! Soovitan seda siiralt, sest koertel ei ole oma ravikindlustust ja see on ainus viis, kuidas saame oma lemmikloomadega tunda end veidigi turvalisemalt. Uskuge mind, õnnetused juhtuvad ja neid ei saa ette näha.

Milliseid nõuandeid annate teistele loomaomanikele, kes kaaluvad lemmikloomakindlustuse tegemist?

Lihtsalt tee see ära! Usu mind, sa tunned ennast palju rahulikumalt ja magad öösel paremini. Esiteks on see tõesti lihtne protsess ja teiseks oli suhtlus If Kindlustusega pärast õnnetust uskumatult meeldiv ning positiivne. Olen oma kogemusega väga rahul – sain kiire vastuse ja juba järgmisel päeval olid kõik asjad nendega lahendatud.

Vaata fotosid Tuulist ja Zoest:

Kaitse ka oma lemmiklooma. Kindlustuslepingu hinna saad arvutada SIIN!

Jaga
Kommentaarid