Allika sõnul andsid SBU ja erioperatsioonide jõud löögi Marinovka lennuväljal asunud planeerivate pommide ja kütuse ladudele.

„Kohalikud venelased kaebavad, et pärast SBU ja Ukraina relvajõudude erioperatsioonide jõudude droonirünnakut näeb nende sõjaväelennuväli välja nagu kaadrid apokalüpsise filmist,“ ütles SBU allikas, kelle sõnul kulgeb „sõjaline erioperatsiooni“ plaani järgi, mistõttu kuulsid kohalikud elanikud kogu öö ja hommiku, kuidas plahvatavad laod planeerivate pommide, lahingkomplektide ja kütusega. Lennuvälja kohal on musta suitsu sambad ja kõlavad plahvatused.

„SBU töötab kirurgilise täpsusega lennuväljade kallal, millelt vaenlane Ukrainat ründab. Iga selline realiseerimine kahandab venelaste ülekaalu õhus ja piirab märgatavalt nende lennuväe võimalusi,“ ütles SBU allikas.

Loo alguses olevas videos, mille avaldasid Vene Telegrami kanalid, on näha tulekahju lennuväljal ja kuulda plahvatusi. Taustal räägib mehehääl, et kõik põleb ja lendab õhku ning et see on tõsine tragöödia.

Jaga
Kommentaarid