Presidendi sõnul on Zibol olemas mitmekülgne avalikus teenistuses töötamise ja pikaajaline juhtimiskogemus. „Tema senine ametialane tee on andnud talle tasakaalukuse ja tugeva kogemuse erinevate meeskondade juhtimisel ning selge pilgu Eestile oluliste teemade mõistmisel, millele sain kinnituse, kui töötasime koos Riigikontrollis,“ ütles Karis.

Zibo enda sõnul on president ja presidendi kantselei Eesti riigiarhitektuuri keskne tugisammas. „Näen oma rolli presidendi ja tema meeskonna igakülgses toetamises riigipea põhiseaduslike ülesannete täitmisel. Igaühele on presidendi ettepanek minna juhtima tema kantseleid tõsine proovikivi, nii võtan seda minagi,“ ütles ta.

Krista Zibo on töötanud üle kuue aasta Riigikantselei tugitegevuste juhina ning enne seda 17 aastat erinevatel juhtivatel ametikohtadel Riigikontrollis.

Ta võtab kantselei juhtimise üle pikaaegselt diplomaadilt Peep Jahilolt, kes teatas juuli lõpus enda otsusest naasta pärast ligi kolmeaastast töötamist Kadriorus Eesti välisteenistusse.