Mis on must reede?

Must reede on Ameerikast alguse saanud ostupüha, milles algselt osalesid füüsilised kauplused, kust võis leida heade hindadega sooduspakkumisi. Ühtlasi tähistas see ka jõulukingituste ostlemise perioodi algust. Praeguseks on must reede kasvanud nii suureks, et sellest võtavad osa kauplused üle maailma ning mitte ainult füüsilised poed, vaid ka e-poed. Nii on must reede 2024 tulemas ka e-poodides Kaup24 ja Hansapost, kust on võimalik soetada nii jõulukingitusi kogu perele kui ka kõike muud vajalikku alates moetoodetest kuni kodusisustuse ja elektroonikani välja. Lisaks suurepärastele pakkumistele pakub Kaup24 musta reede raames, aga ka muul ajal kõikidele „KÄTTE 1–2 PÄEVAGA / LAOS OLEMAS“ märgistusega toodetele tasuta tarnet lähimasse pakiautomaati või postkontorisse, olenemata sinu asukohast.

Must reede 2024: kuidas valmistuda allahindlusteks

Musta reede pakkumised võivad võtta silme ees kirjuks. Panime sinu jaoks kokku soovitused, kuidas allahindlustest maksimum saada ja samal ajal mitte üle tarbida.

Pole kahtlustki, et must reede 2024 toob sinuni palju erinevaid ahvatlevaid pakkumisi. Seetõttu soovitame enne mõelda läbi kõik, mida sul on vaja, ja keskenduda peamiselt nende kaupade ostmisele.

  1. Koosta kinginimekiri, mida soovid enda lähedastele saabuvatel jõuludel kinkida, aga mõtle ka toodetele, mida ise vajad. Selleks võivad olla nii erinevad moekaubad, aga ka kodumasinad või igakuiselt kasutatavad toidulisandid. Musta reede ajal saad otsida häid pakkumisi toodetele, mida tarbid tihti.

  2. Tutvu enne musta reede toimumisaega oma lemmik e-poodide valikuga ja lisa soovinimekirja kõik tooted, mille vastu huvi tunned. Nii saad musta reede kampaania ajal vaadata üle, kas ja millised allahindlused kehtivad toodetele, mida oled ära märkinud, ja need kiiresti ära tellida.

  3. Juhul, kui tooteid ei ole võimalik lisada soovinimekirja, salvesta tootelingid, et saaksid allahindluste ajal vaadata, kas ka nendele toodetele kehtivad eripakkumised.

Must reede 2024 e-poodides Kaup24 ja Hansapost

Kaup24 ja Hansapost pakuvad laias valikus tooteid kogu perele. Sortimenti kuuluvad nii moe- ja sporditooted kui ka tehnika, kodumasinad ning mööbel. Must reede on väga hea võimalus, et osa saada laiaulatuslikest pakkumistest, et leida endale, oma perele ja kodule kõik vajalik. Allahindlus on suurepärane võimalus, mille raames uuendada talvegarderoobi või leida kõik vajalikud puhkuseriided järgmiseks perereisiks. Kui oled sisustamas enda kodu või planeerid seda teha, kasuta võimalust, et tellida hea hinnaga mööbel, mis peab kaua vastu ja kaunistab iga sinu tuba. Hoia silm peal meie kanalitel ja märgi enda kalendrisse ülemaailmse ostupäeva kuupäev 29. november ning valmistu ostupühaks targalt.

Jaga
Kommentaarid