Stiilsed, mugavad ja soojad naiste saapad

Kahtlemata on talvegarderoobi üks olulisemaid osi korralikud jalanõud. Valiku tegemise võib muuta keeruliseks vahelduv ilmastik, mis meie kliimavöötmes võib tähendada nii vihma kui ka lund. Seetõttu on vaja talvesaapaid, mis sobivad kandmiseks nii märjal ja lörtsisel kui ka krõbedal ja lumisel talvel.

Soome moekaubamärk Luhta on inspireeritud põhjamaisest loodusest ja pakub igaks aastaajaks mugavaid ning stiilseid rõivaid ja jalanõusid. Seetõttu võivad Luhta saapad naistele olla ideaalseks valikuks, kui otsid midagi, mis on disainitud spetsiaalselt meie kliimavöötmesse.

Nende tootevalikusse kuuluvad nii trendikad kuusaapad (ingl moon boots), aga ka sportlikus stiilis talvesaapad. Luhta saapad naistele sobivad sulle, kui soovid midagi, mis hoiab sinu jalad soojas, aga samal ajal näeksid stiilne välja. Küll aga ei ole Luhta ainus kaubamärk, mille tootevalikul silma peal hoida. Trendikat kaupa pakuvad ka Timberland, Helly Hansen, Kuoma ja paljud teised brändid.

Selleks, et leiaksid kerge vaevaga endale sobivad talvesaapad, soovitame mõelda järgnevale.

  • Kas sa eelistad ühte paari saapaid, mis sobivad kõikvõimalikeks sündmusteks ja olukordadeks? Kui nii, siis soovitame valida universaalse disainiga naistesaapad, mida saab hästi kombineerida sportlike ja formaalsemate stiilidega.

  • Kuidas talvel liigud – kas kasutad peamiselt autot või lähed ühest punktist teise jala või kasutades ühistransporti? Mida rohkem liigud õues, seda ilmastikukindlamad ja mugavamad peavad olema saapad.

  • Milline on sinu üleriiete garderoob? Vali sellises stiilis saapad, mis sobivad sinu olemasolevate mantlite ja jopedega.

Soe ja ilmastikukindel üleriietus

Sõltuvalt sinu elustiilist tuleb valida ka talveks soe üleriietus. Selleks võib olla klassikaline pikk ja villane mantel või hoopis parka, mis sobib nii aktiivsemateks päevadeks kui ka igapäevaseks kasutamiseks. Nagu ka jalanõude valiku juures, on ka üleriiete puhul oluline valida rõivastus, mis vastab sinu liikumisharjumustele ja elustiilile. See tähendab seda, et kui sa liigud palju õues ja kasutad igapäevaseks liiklemiseks enda kondimootorit või ühistransporti, võiksid eelistada jopet, parkat või mantlit, mis kaitseb tuule, vihma ja lume eest. Siinkohal võib olla heaks valikuks puffer-stiilis joped ja mantlid. Krõbedalt külmaks talveks eelista suletäidisega jopet, vihmasteks päevadeks on parem valik sünteetilisest kiududest valmistatud voodriga üleriie. Sooja hoiab ka täisvillane mantel, mille juurde sobita ka suur sall ja müts, et hoida ka kael ja pea soojas.

Talvegarderoobi põhiesemed

Lisaks õuerõivastele ja jalanõudele on vaja ka riideid, mida kanda siseruumides. Selleks, et end kogu päeva jooksul soojas hoida, eelista riideid, mis on valmistatud paksemast kangast ja soovitatavalt looduslikest materjalidest, mis hoiavad keha hästi soojas. Vaata, et sinu garderoobist ei puuduks soojad kampsunid, kootud kleidid, pikad seelikud ega bleiserid, mis annavad lõpmatult palju erinevaid võimalusi sobiliku väljanägemise loomiseks.

Jaga
Kommentaarid