Lambanahast valmistatud jalanõud igaks hooajaks

UGG fenomen peitub ilusas disainis ja mugavuses. Nende jalatsid on valmistatud lambanahast, hoides talvel sinu jalad soojas. UGG valik ei piirdu talvesaabastega, vaid nad pakuvad ka sooje susse ja mugavaid plätusid. Selle kaubamärgi abil saab panna kokku kogu aastaks vajaliku jalatsivaliku.

UGG kõige populaarsemaks tooteks on klassikalised talvesaapad, mida on saadaval nii kõrge kui ka madala säärega. Neid saapaid iseloomustab lambanahast väline osa ja UGG saabastele omane soe ning äärmiselt pehme sisevooder. Lisaks on saabastel paindlik ja kerge tald, mis muudavad need suurepäraseks kaaslaseks ka pikematel ning aktiivsetel päevadel. Kõigele lisaks on nende klassikalised saapad ka veekindlad, sobides kandmiseks ka siis, kui meie talv on oodatust vihmasem. Vaatamata veekindlusele pole neid soovituslik kogu aeg vihmas kanda ja selle asemel tuleks eelistada UGG või mõne teise brändi vihmakindlaid jalatseid.

Kuidas hooldada UGG saapaid?

Regulaarne saabaste hooldamine pikendab nii nende eluiga kui ka kaitseb neid erinevate ilmastikuolude eest. Lambanahast UGG saapad ei ole mõeldud masinas pesemiseks, vaid nende hooldamiseks tuleb järgida järgmisi põhimõtteid:

  • Kui saabastele on tekkinud mustus või plekid, oota, kuni saapad on kuivad, ja kasuta seemisnahale mõeldud harja, millega plekki harjata. Suure tõenäosusega eemaldad sellega enamiku plekist.

  • Juhul, kui eelmises punktis välja toodud soovitusega ei ole võimalik kogu plekki eemaldada, tuleb kasutada spetsiaalset UGG jalanõude hoolduskomplekti, mis sisaldab puhastusvahendit, mille abil on võimalik tõhusam plekieemaldus.

Telli uued saapad Kaup24 e-poest!

Kaup24 pakub laias valikus erinevaid moekaupu, et saaksid kerge vaevaga tellida endale ja kogu perele trendikaid jalatseid, riideid ning aksessuaare. Lisaks paljudele teistele brändidele on Kaup24 valikus ka populaarsed UGG jalanõud. Selleks, et saaksid kiiresti ja mugavalt tellida endale sobivad UGG-d, soovitame järgida neid nõuandeid:

  1. Mõtle, milliseid jalatseid otsid – kas vajad mugavaid jalanõusid, mida siseruumides kanda, või ihkad saabuvaks talveks stiilseid ja sooje saapaid? UGG pakub jalavarje igaks olukorraks, seega esimene soovitus on mõelda läbi, mida täpselt vajad.

  2. Vali meelepärane stiil vastavalt sellele, mis sulle meeldib ja milline on sinu garderoob. Igasuguste jalanõude valimisel soovitame lähtuda enda olemasolevast garderoobist ja liikumisharjumustest.

  3. Vali õige jalatsi suurus, tutvudes enne suuruste tabeliga. Äärmiselt oluline on leida sobivas suuruses jalanõud – UGG jalatsid peaksid kaubamärgi enda sõnul vastama üldisele mõõdutabelile. See tähendab seda, et valides näiteks suuruse 38, siis see suure tõenäosusega sulle ka sobib ega tohiks jääda kitsaks või liiga laiaks.

Jaga
Kommentaarid