Kuidas tellida naiste talvesaapaid e-poest?

E-poodidest tellimise suur eelis on rohke tootevalik, nii ka Kaup24-s ja Hansapostis. Sealt leiab nii populaarsed Kuoma naistesaapad, aga ka klassikalises ja sportlikus stiilis talvesaapad. Olenemata sellest, mis on täpselt sinu eelistus, soovitame järgida järgmisi nõuandeid, et leiaksid jalga mugavad, ilmastikukindlad ja vastupidavad naiste talvesaapad.

Kasuta tootefiltreid

Esimene praktiline näpunäide on kasutada e-poodides olevaid tootefiltreid ja kategooriaid, et leida üles just sellised talvesaapad, mida vajad. Suurest tootevalikust võib olla keeruline leida üles need jalanõud, mida otsid, seetõttu on käepärast nii erinevad kategooriad kui ka filtrid, mille abil saad sorteerida välja jalatsid, mis vastavad sinu soovitud funktsionaalsusele, suurusele, värvile või materjalieelistusele. Samuti annab see võimaluse tutvuda vaid sinu lemmikbrändide tootevalikuga.

Tutvu põhjalikult tootekirjeldustega

Toodete juurde on lisatud kirjeldused, mis annavad ülevaate nii jalanõude disaini kui ka materjali kohta. Ainuüksi foto pealt on keeruline hinnata, kas tegemist on täisnahast või mõnest teisest materjalist valmistatud saabastega – selle info leiad tootekirjelduse alt. Otsi teavet selle kohta, millest on valmistatud jalatsite välimine ja sisemine osa, kas talvesaapad on voodriga või ilma, milline on talvesaabaste tald jms. Kogu see info annab hea ülevaate sellest, kas saapad on mõeldud talvistesse tingimustesse või mitte.

Uuri lähemalt kaubamärgi kohta

Vaata, kas kaubamärgi kohta on e-poes lisainfot, ja tutvu sellega. Juhul, kui brändi kohta puudub täpsem informatsioon, tuleb appi Google, kust leiad kindlasti väärtuslikku infot nii brändi põhimõtete kui ka kvaliteedi kohta. Hea viis, kuidas veenduda ka bränditoodete sobivuses, on tutvuda e-poodides olevate klientide tagasisidega või juhul, kui see puudub, saab seda ka internetist juurde otsida.

Vali õiges suuruses talvesaapad

Väga oluline on valida välja sobivas suuruses talvesaapad. Selleks, et seda teha, soovitame tegutseda järgmiselt:

  • Tutvu jalanõude suuruste tabeliga.

  • Mõõda enda jalalaba suurus, asetades see seina vastu ja mõõtes kogu pikkuse alates kannast kuni pikima varbani.

  • Vaata suuruste tabelist, milline suurus vastab sinu jalalaba pikkusele.

  • Sobivat jalanõud valides pea meeles ka seda, et talvesaapaid kannad koos sokiga. Teiseks tuleb toote pildi ja kirjelduse põhjal uurida, milline on jalatsi lõige, kas pigem laiem või kitsam, sest ka see võib mõjutada õige suuruse valimist.

Juhul, kui oled siiski tellinud vales suuruses saapad, saab e-poodides 14 päeva jooksul tooteid tagastada ja asemele tellida uue jalanõude paari.

Jälgi sooduspakkumisi ja liitu kliendiprogrammidega, et tellida saapad eriti hea hinnaga

Viimaseks: hoia pakkumistel silma peal ja telli saapad hea hinnaga. Must reede, E-smaspäev ja teised sarnased kampaaniad on hea võimalus tellida kõiki vajalikke moekaupu heade hindadega. Ka Kaup24 ja Hansapost võtavad nendest sooduskampaaniatest osa, et saaksid oma garderoobi uuendada suurepäraste pakkumistega. Lisaks sellele on mõistlik liituda ka kliendiprogrammidega, sest lojaalsetele klientidele on tihti häid soodustusi ja muid hüvesid.

Jaga
Kommentaarid