Põhjamaine kvaliteet aastast 1963

Hoides jätkuvalt südames Taani disaini, leiab ECCO kollektsioonidest ajatuid stiile, mis sobivad hästi mitmekülgsesse garderoobi. Tänu hoolikalt valitud materjalidele peavad selle kaubamärgi jalanõud kaua vastu ja on heaks kaaslaseks läbi mitme moehooaja. Viimase garanteerib ka lihtne, aga samal ajal stiilne disain, mis peab vastu mitmetele moesuundadele.

Tähelepanuväärseks asjaoluks on ka see, et ECCO valikust ei leia mitte ainult kontsakingi, vaid ka matkale sobilikke jalanõusid. Aktiivseteks õuetegevusteks on kaubamärk disaininud jalatseid, millel on Michelini kummist välistald, mis tagab nii suurepärase haarduvuse kui ka vastupidavuse. Väljatöötatud HM100K veekindel tehnoloogia muudab mitmed nende jalatsid sobilikuks ka vihmastesse oludesse ja pakub mugavat alternatiivi klassikalistele kummikutele.

Mitmekülgsed moekollektsioonid kogu perele

Hoides aukohal oma põhjamaist brändi ja pühendumust kvaliteedile, pakub ECCO mitmekülgseid kollektsioone, millega minna uuele aastaajale vastu.

Sandaalid, nii kontsaga kui ka kontsata, on suvegarderoobi lahutamatuks osaks. Need sobivad igapäevaseks kandmiseks nii tööl kui ka kohvikus, aga ka pidulikeks terrassipidudeks õdusatel suveõhtutel.

Vabaajajalatsid sobivad kandmiseks kleidi, seeliku ja ka pükstega. Need on mugavad jalavarjud, mis ei tohiks puududa ühegi naise või mehe garderoobist. Olenemata üritusest saab vabaajajalatseid kombineerida hästi kõiksuguste stiilidega. Kanna neid kasvõi peene kleidi või pintsakuga.

Saapad on vajalikud jahedateks ilmadeks: voodriga saapad hoiavad talvel jalad soojas ja veekindla kattega saapad hoiavad vihmase ilma korral varbad kuivas. Sõltuvalt elustiilist ja sinu vajadustest saad valida välja ECCO saapad, mida vajad. Ka matkamiseks.

Mokassiinid ja kingad – ECCO pakub ka jalatseid, mida saad kanda olulistel töökohtumistel või pidulikel hetkedel. Samuti ei pea muretsema ebamugavuse pärast, sest brändi jalanõud on disainitud nii, et neid oleks mugav kanda.

Lisaks jalanõudele leiab ECCO valikust kõik vajaliku jalanõude hooldamiseks, aga ka moetooteid enda stiili rikastamiseks. Näiteks sisaldavad mõned kaubamärgi kollektsioonid ka mugavaid käekotte, kuhu igapäevased vajalikud tooted sisse panna.

Telli ECCO tooteid Kaup24-st ja naudi tasuta tarnet

Kaup24 on mugav ostukeskkond, kust tellida endale nii moekaupa kui ka muud. Meilt leiab mitmete brändide tooteid, sealhulgas ECCO kollektsioone, et saaksid täiendada oma garderoobi kvaliteetse põhjamaise disainiga. Tutvu kõikide toodetega, et leida kõik, mida vajad. Tellides meilt, saad lisaks suurele tootevalikule nautida ka mugavat ja tasuta tarnet, ükskõik kus sa Eestis elad. Avasta nüüd ECCO Kaup24-st!

Jaga
Kommentaarid