Soovitused, kuidas tellida lapsele õiged jalatsid

Mõistame, et laste jalanõude tellimine võib esmapilgul tunduda keeruline, kuid tegelikult pole see nii. Vastupidi, e-poodide lai valik ja suurepärased pakkumised annavad võimaluse soetada just selliseid jalatseid, nagu soovid, säästes ka rahaliselt.

  1. Esimene soovitus on kasutada e-poodide filtreid, et sorteerida välja need laste jalatsid, mis sulle enim huvi pakuvad. Olgu selleks näiteks kaubamärgi Demar tooted või otsid lihtsalt talvesaapaid – vastavalt sellele, mille otsingul oled, saad sobivad tooted välja filtreerida, et nende seast oleks valiku tegemine lihtsam.

  2. Teine soovitus on tutvuda põhjalikult toodete kirjeldusega ja vaadata nende juurde lisatud fotosid, et mõista paremini, mis materjalidest on jalatsid valmistatud ja millised need välja näevad.

  3. Vajadusel otsi lisainfot konkreetse mudeli või kaubamärgi kohta, kui soovid rohkem teada, millised omadused tootel on või miks peaksid näiteks Demari tooteid eelistama. Samuti aitavad sind lisaküsimustele vastamisega ka e-poodide klienditoed, kelle poole saab üldjuhul pöörduda telefoni, e-posti või vestlusakna kaudu.

Sobiva suuruse valimine

Oletame, et sulle pakuvad huvi Demari lastejalatsid. Selleks, et saaksid valida välja õiges suuruses jalanõud, on vaja esmalt tutvuda kaubamärgi mõõdutabeliga, mis annab ülevaate, mis suurusele vastab mingi jalanõude number. Näiteks võib Demari laste jalanõusid leida alates suurusest 20 kuni 35, mis vastavad sisetalla pikkusele alates 13,5 cm-st. Kui sinu lapse praegused jalatsid on näiteks suurusega 20 ja sa soovid tellida suuremaid, siis enne, kui lisad järgmise numbri ostukorvi, tuleks mõõta ära lapse jalalaba suurus ja vastavalt sellele mõõdule valida õige jalanõude suurus.

Selle jaoks toimi järgmiselt:

  • aseta lapse jalg vastu seina;

  • mõõda jalalaba pikkus alates kannast kuni pikima varbani;

  • kui sa soovid tellida laste talvesaapaid, tuleks arvestada ka sellega, et sinna sisse mahuksid ka sokid;

  • juhul, kui oled mõne suure sooduskampaania raames ostmas lapsele jalatseid, mida ta hakkab kandma alles poole aasta pärast, tasub arvestada sellega, et selle aja jooksul kasvab lapse jalg, ja vaja on tellida suurem number, kui talle praegu jalga läheks.

Kokkuvõttes tutvu põhjalikult toodete kirjeldustega ja vajadusel uuri lisaks kas kaubamärgi või konkreetse jalanõude mudeli kohta teiste klientide arvustusi või muud huvipakkuvat infot. See on eelkõige vajalik siis, kui sa ei ole veel tuttav mõne kaubamärgi kvaliteedi ja toodetega. Lisainformatsiooni põhjal on võimalik valida lapsele kõige sobivamad jalatsid nii siseruumidesse, õues mängimiseks kui ka järgmisele perematkale kaasa pakkimiseks.

E-poodidest Kaup24 ja Hansapost leiad suure valiku tunnustatud laste jalanõude brände, mis on leidnud tee paljude laste jalanõude riiulisse. Avasta Demar, Didriksons, ECCO jt ning hoia silm peal Kaup24 ja Hansaposti musta reede sooduskampaaniatel ning teistel pakkumistel!

Jaga
Kommentaarid