Vastupidavad ja ilmastikukindlad jalanõud ning üleriided

Laste jalanõud ja üleriided on ühed olulisemad talvegarderoobi esemed. Olenevalt lapse vanusest, aga ka eelistusest, sobivad lastele õues käimiseks nii kombinesoonid kui ka joped ja eraldiseisvad soojad püksid.

Kombinesooni eeliseks on see, et seda on kerge selga panna ja seljast ära võtta, samuti hoiab see kogu lapse keha soojas. Lumi võib pääseda riiete vahele vaid varruka või kapuutsi äärest. Seetõttu soovitame väiksematele lastele valida pigem kombinesooni kui eraldiseisva jope ja pükste komplekti.

Suuremad lapsed eelistavad üldjuhul ise jopet ja soojemaid pükse. Aktiivseks ja pikaks päevaks õues võiks valida püksid koos traksidega, sest siis püsivad püksid hästi jalas ega vaju alla. Jopet ja pükse valides tasub pöörata tähelepanu ka lukuõmblustele, et need oleksid korralikult kaetud ja neist ei tuleks niiskus läbi.

Selleks, et leida vastupidavad üleriided ja laste jalanõud, tasub pöörata tähelepanu materjalile ja toote kvaliteedile. Paljud tuntud lasteriiete kaubamärgid, nagu näiteks Reima, Molo või Huppa, on saanud just tänu enda suurepärasele kvaliteedile lapsevanemate lemmikuks. Nende brändide tooted on valmistatud vastupidavatest materjalidest ja riiete disain on läbi mõeldud viimse kui detailini, et tagatud oleks laste mugavus iga ilma korral.

Soovitused, kuidas veenduda riideeseme või jalanõude kvaliteedis:

  • uuri, mis materjalist on see valmistatud ja mis on selle omadused;

  • vaata, kas ja kuidas on tehtud õmblused ning kas need on kaitstud vihma või niiskuse läbilaskmise eest;

  • veendu, et jalanõud on kergesti jalga pandavad ja neil oleks soe vooder;

  • uuri, milline on jalanõude tald ja kui hea haarduvusega on need libedal pinnasel;

  • pööra tähelepanu ka riiete funktsionaalsusele, nagu reguleeritavale keskkohale, eemaldatavale kapuutsile või tallakummidele.

Tellides e-poest, tutvu hoolikalt toodete kirjeldustega, et veenduda toote vastavuses sinu ootustele. Kaup24 ja Hansapost toovad sinuni selliste tuntud ning armastatud brändide nagu Reima, Lenne, Didriksons laste jalanõud ja riided igapäevaseks toimetamiseks ning avastusrohkeks päevaks looduses.

Soojad kihilised riided

Üleriiete alla tuleb panna ka korralikud alusriided, mis aitavad hoida keha soojas. Talvel on olulisel kohal kihiline riietumine, mis sisaldab õhemaid ja soojemaid aluskihte. Soovitame varuda koju looduslikest materjalidest valmistatud lasteriideid, nagu näiteks meriinovillaseid kampsuneid, puuvillaseid T-särke ja palju muud. Need esemed sobivad kandmiseks nii kombinesooni kui ka jope all, aga ka lasteaias või mujal, kuhu parasjagu minek on. Looduslikest materjalidest lasteriided hoiavad sooja, aga ei lase lapsel üle kuumeneda, sest samal ajal on need väga hea hingavusega. Need riideesemed ei leia kasutamist mitte ainult talvel, vaid ka sügisel ja kevadel. Näiteks sobib meriinovillane kampsun ka õhukese laste vihmajope või -mantli alla.

Heida pilk Kaup24 ja Hansaposti brändide Helly Hansen, Name it ning teiste toodete valikule ja leia heade hindadega pakkumisi, mille abil panna kokku praktiline laste talvegarderoob!

Jaga
Kommentaarid