Vene meedia teatel tulistati kella kolme ajal Rostovi oblastis alla neli drooni. Kohalike võimude sõnul kannatanuid ei ole.

Kohalikud elanikud teatasid aga sotsiaalmeedias, et põleb Rosrezervi naftabaas Atlas Kamenski rajoonis, mis spetsialiseerub naftaproduktide säilitamisele ja kust saab naftaprodukte ka Vene armee.

Atlas langes rünnaku alla ka 3. augustil. Siis tabas droon üht mahutit, mis süttis, aga suudeti kustutada.

Ukraina kaitseministeeriumi luure peavalitsuse (HUR) allikas teatas UNIAN-ile, et HUR ja erioperatsioonide jõud andsid Ukrainas toodetud droonidega löögi Venemaa föderaalse riigireservide agentuuri naftabaasile Atlas Rostovi oblasti Kamensk-Šahtinski piirkonnas.

See objekt on osa Venemaa sõjatööstuskompleksist ja osaleb vahetult Vene okupatsioonivägede varustamises.

Voroneži oblastis rünnati laskemoonaladu. Vene võimud teatasid kaheksa drooni hävitamisest.

Voroneži oblasti kuberner Aleksandr Gussev teatas varahommikul, et tulistati alla Ukraina droon, mille tükkide allakukkumise tõttu evakueeriti kaks asulat, aga elanikud juba naasevad koju.

„Drooni fragmentide allakukkumine kutsus esile põlengu plahvatusohtlike objektide läheduses. Plahvatust ei toimunud. Operatiivteenistused langetasid aga otsuse kahe asula elanike ajutise evakueerimise kohta,“ teatas Gussev.

Telegrami kanal „Astra“ teatas kohalikele elanikele viidates, et Ukraina droonid ründasid laskemoonaladu Malaja Meženka külas.

Venemaa kaitseministeerium teatas kaheksa drooni hävitamisest Voroneži oblastis ja nelja Rostovi oblastis.

Jaga
Kommentaarid