Esialgsetel andmetel ründasid kaks drooni naftatoodete ladu Kotelnitši linnas asuvas tehases Vjatka. Üks andis löögi mahuti katusele ja teine kukkus tühja mahutisse, vahendab väljaanne UNIAN.

Kannatanutest teateid ei ole. Kohapeal töötavad operatiivteenistused.

Kirovi oblasti kuberner Aleksandr Sokolov teatas, et olukord on kontrolli all.

„Mõni minut tagasi toimus drooni sisselend Kotelnitšis. Droon ründas naftaproduktide säilitamise mahutit. Ohvreid ei ole. Põlengut ei ole. Olukord on kontrolli all. Kohapeal töötavad Kotelnitši juht Oleg Ismailov ja profiilsed teenisused,“ kirjutas Sokolov Telegramis.

Vene Telegrami kanal „Baza“ teatas, et naftabaasi Kotelnitšis ründas ka kolmas droon ning pärast plahvatust üks mahuti süttis. „Baza“ teatas ka neljandast droonist.

„Täna alates kella 10 hommikul langes Kirovi oblast vaenlase droonide rünnaku alla. Õigeaegselt tarvitusele võetud meetmete tulemusena tulistati kaks drooni alla ning kolm kukkusid kombinaadi Zenit territooriumile Kotelnitšis ja süttisid. Need kustutati operatiivselt,“ kirjutas Sokolov hiljem Telegramis. „Kahjustusi ei ole, ettevõtte tööd segada ei lastud. Sündmuskohal töötavad operatiivteenistused, kütuse süttimist ei toimunud, kannatanuid ei ole.“

Jaga
Kommentaarid