Viimased koondtulemused kajastavad küsitlusperioodi 5. augustist 1. septembrini ning kokku küsitleti 4001 valimisealist Eesti Vabariigi kodanikku.

Liidrikohal oleva Isamaa toetus on seitsme nädalaga langenud 3,4 protsendipunkti võrra, kuid viimaste tulemuste põhjal on see trend peatumas. Teisel kohal oleva Reformierakonna toetus on viie nädalaga tõusnud 3,1 protsendipunkti. Käesoleval aastal ei ole peaministripartei toetus nii kõrge veel olnud ning praegusest kõrgem oli see viimati eelmise aasta oktoobris. Kolmandal kohal oleva Sotsiaaldemokratliku Erakonna toetus on viimastel nädalatel püsinud stabiilne. Isamaa edu Reformierakonna ees on 8,2 protsendipunkti ning sotsid jäävad Reformierakonnast 2,2 protsendipunkti kaugusele.

Esikolmikule järgnevad EKRE (12,4%) ja Keskerakond (11,7%) ning parlamendierakondadest kõige madalama toetusega on Eesti 200 (3,3%).

Koalitsioonierakondi toetab kokku 39,9% ning opositsioonierakondi 51,7% vastajatest.

Kord kuus küsitakse lisaks erakondlikule eelistusele vastajatelt arvamust valitsuse ja peaministri tegevuse kohta. Viimaste tulemuste põhjal arvab 32% vastajatest, et valitsus teeb oma tööd väga hästi või pigem hästi ning 61% vastajatest, et valitsus teeb oma tööd pigem halvasti või väga halvasti. 22% vastajatest kiidab heaks, kuid 32% vastajatest ei kiida heaks seda, kuidas Kristen Michal saab oma tööga peaministrina hakkama. 47% vastajates ütles peaministri tööga hakkama saamise kohta „Ei oska öelda“.