„Palun suhtuda mõistmisega ajutistesse piirangutesse, mis meil tuleb kehtestada. Rakendatakse kõik vajalikud meetmed ohutuse suurendamiseks ja õhutõrje töötab vaenlase droonide hävitamiseks,“ teatas Tšibis.

Venemaa lennundusametkond Rosaviatsija teatas varem, et ajutiselt on suletud Murmanski ja Apatitõ lennuväli. Murmanski lennuväli suleti Moskva aja järgi kell 9.31 ja Apatitõ lennuväli kell 10.30.

Telegrami kanal „Baza“ teatas, et kolm drooni avastati Severomorski piirkonnas, kus asub Venemaa põhjalaevastiku peabaas.

Kremli pressiesindaja Dmitri Peskov hoiatas erinevate elektroonilise meedia kanalite võtmise eest informatsiooni esmaallikana, kommenteerides teateid selle kohta, et droonid võisid Murmanski oblastisse lennata Norrast.

Küsimusele Norrast saabunud droonide kohta vastas Peskov järgmiselt: „Suhtugem Norra asjus ikkagi Telegrami kanalitesse vastavalt. See on loomulikult informatsioon, mida tõenäoliselt valdavad meie sõjaväelased ja eriteenistused. Siin ei saa ma teile kindlasti midagi öelda.“

Mõningad Vene Telegrami kanalid teatasid, et vähemalt üks droon võis Murmanski oblastisse lennata Norrast.

Seda teatas näiteks „Shot“, mille väitel lendas droon Olenja sõjaväelennuvälja suunas.

Jaga
Kommentaarid