Kui veel augusti alguses oli Eesti 200 toetus viimaste aastate madalaimal tasemel (3%), siis septembris on nende toetus suurenenud 6 protsendile. Ülejäänud erakondade toetusnäitajad võrreldes augustiga oluliselt muutunud pole.

Kõrgeima toetusega erakond on jätkuvalt Isamaa (23%), järgnevad Reformierakond (18%), Sotsiaaldemokraatlik Erakond (16%), Keskerakond (13%) ning Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (12%).

Parlamendivälistest erakondadest ainsana ületab valimiskünnist Parempoolsete toetus, mis oli septembris 6%. Uue konservatiivse erakonna Eesti Rahvuslased ja Konservatiivid (ERK) toetus püsib 3% juures. Eestimaa Rohelisi toetab 1%, erakonda KOOS samuti 1% ning muid erakondi kokku 1% valimiseelistust omavatest Eesti kodanikest, 1% annaks hääle üksikkandidaadile.

Tulenevalt Eesti 200 toetuse suurenemisest on ka koalitsioonierakondade kogutoetus võrreldes augustiga pisut suurenenud, kasvades 36%-lt 40%-le. Opositsioonierakondade kogutoetus püsib 48% juures ning parlamendiväliste erakondade kogutoetus on vähenenud 14%-lt 11%-le.

Septembrikuine küsitlus toimus 29. augustist 12. septembrini 2024 (86% ankeetidest koguti septembris, st peale Eesti 200 üldkogu toimumist). Üle-eestiliselt küsitleti 885 vähemalt 18-aastast Eesti kodanikku. Ankeetidest 50% koguti telefoni- ja 50% veebiküsitlusega. Erakondade toetusnäitajate arvutamisel on aluseks võetud valimiseelistust omavad vastajad.