Muusikaprogrammi avab kell 19 ERSO ja elektroonilise muusika produtsendi Kenn-Eerik Kannikese ühiskontsert, kus kuuleb, kuidas kõlavad kokku techno ja klassikaline muusika. ERSO muusikute esituses kõlab Kenn-Eerik Kannikese debüütalbum „Computations“, mille on klassikalistele instrumentidele seadnud Karl Tipp. Kui originaalis kompas „Computations“ klubimuusika võimalusi, siis nüüd tõstavad Kannike ja ERSO selle kontseptsiooni täiesti uuele tasemele.

Õhtu jätkub Berliini ööelu pioneeri, klubi Tresori ja festivali Berlin Atonal asutaja Dimitri Hegemanni kõnega sellest, kuidas panustab ööelu kogukondade tekkesse, sütitab loovust ja kujundab linna arengut. Hegemann on mänginud ka olulist rolli Euroopa ja Detroiti klubiskeende ühendamisel.

Sama õhtu vestluspaneelis kaardistavad Tallinna öölinnapea Natalie Mets, Tartu 2024 programmiliini Omapära ja Euroopa juht Oliver Berg, näituse „Kellele kuulub öö?“ peakuraator Karin Leivategija ja kvääriklubi HUNGR kaasasutaja Tanya Korenika Eesti ööelu ning vaatlevad, kuidas peegelduvad muutused kultuuris, majanduses ja poliitikas ka klubikultuuris ning kuidas mõjutab klubikultuur omakorda ühiskonda.

Õhtu kulmineerub John Peeli lemmiku Ida-Euroopa bändi Röövel Ööbiku kontserdiga ning klubiööga Haigla Peo DJde Ats Luige ja Kristopher Luigendi juhendamisel.

unda kuulub Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammi.