FBK uurimises süüdistatakse Nevzlinit mitmete Venemaa eksiilis elavate poliitikute vastu suunatud rünnakute tellimises. Hodorkovski nimetas Leedus, Argentinas ja Šveitsis toime pandud rünnakuid kolme inimese vastu, samuti Aleksei Navalnõi karistuskongi näidise süütamist Vilniuses ja katset algatada kriminaalasi ühe FBK endise juhi vastu Lätis „ebapragmaatiliseks tegevuseks“, vahendas Läti RusDelfi.

Mehe sõnul eitas Nevzlin temaga peetud vestluses oma seotust rünnakutega ja lubas uurimise käigus koostööd teha. Sellest olenemata teatas Hodorkovski oma valmisolekust Nevzlini jaoks „pakke vanglasse viia“.

Hodorkovski intervjuu Vene ajakirjaniku Aleksandr Pljuštševiga kestis tund aega ja suur osa sellest oli pühendatud rünnakutele FBK ja selle juhtide Maria Pevtšihhi ja Leonid Volkovi vastu. Intervjuu ajal ilmutas tavapäraselt rahulik ja enesekindel Hodorkovski ärevuse märke.

Mees avaldas, et ta kavatses oma ärilise maine kaitsmiseks FBK Ühendkuningriigis kohtusse kaevata. Meelemuutus tulenes sellest, et mitte anda „teist lööki Venemaa opositsioonile“, kuid ta ei välistanud selle võimalust tulevikus.

FBK uurimine ei sisalda konkreetseid süüdistusi Hodorkovki vastu, kuid märgiti, et vaatamata Hordovski ja Nevzlini poliitilise retoorika erinevusele jätkavad nad töötamist ühiste poliitiliste projektide nimel. Hodorkovski kinnitas koostööd, kuid mainis, et Nevzlini osalus on vaid 10 protsenti. Ta märkis ka, et Nevzlin ei ole Venemaa opositsioon, kuid ta ise on „selle oluline element“, kes aitab inimestel jõuda kompromissideni.