Viimased koondtulemused kajastavad küsitlusperioodi 2. - 29. septembrini ning kokku küsitleti 4001 valimisealist Eesti Vabariigi kodanikku.

Liidrikohal oleva Isamaa ja teisel kohal oleva Reformierakonna toetus nädalaga märkimisväärselt ei muutunud. Populaarsuselt kolmas erakond on viimaste tulemuste põhjal Keskerakond.

Praktiliselt võrdse toetusega järgnevad Keskerakonnale EKRE (13%) ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond (12,7%). Sotside toetus on viimase viie nädalaga langenud 5 protsendipunkti võrra ning see langus on kukutanud nad reitingutabelis teiselt kohalt viiendaks.

Parlamendierakondadest kõige madalama toetusega on Eesti 200 (4,3%).

Koalitsioonierakondi toetab kokku 36,2% ning opositsioonierakondi 54,8% vastajatest.

Kord kuus küsitakse lisaks erakondlikule eelistusele vastajatelt arvamust valitsuse ja peaministri tegevuse kohta. Viimaste tulemuste põhjal arvab 27% vastajatest, et valitsus teeb oma tööd väga hästi või pigem hästi ning 66% vastajatest, et valitsus teeb oma tööd pigem halvasti või väga halvasti. 25% vastajatest kiidab heaks, kuid 43% vastajatest ei kiida heaks seda, kuidas Kristen Michal saab oma tööga peaministrina hakkama. 32% vastajates ütles peaministri tööga hakkama saamise kohta „Ei oska öelda“.