„Liitusin Keskerakonnaga tulenevalt oma veendumusest, et tagada Eesti poliitikas loodusseadusele tuginev tasakaal romantilise rahvusluse ja romantilise liberalismi vahel. Tegelikus elus ei ole romantiline rahvuslus ega romantiline liberalism teostatavad. Eesti tee saab olla meie esivanemate talupojatarkus, mis toetub eestimeelsusele, aususele, töökusele ja ise hakkama saamisele. Seda maailmavaadet esindab Eesti Keskerakond,“ ütles Estiko Energia arendusprojektide projektijuhina töötav Veljo Raide.

Doktorikraadi omav Veljo Raide on seda meelt, et Eesti riigi ja rahva julgeolek algab energiajulgeolekust, mis peab väljenduma omamaise tootmisvõimsuse loomisel, jõulisel arendamisel ning ekspordivõimekuse kasvatamisel, mille vilju peavad noppima kõik meie Eesti ühiskonna liikmed.

Keskerakonna Tartu linna piirkonna juht Andro Roos tervitab Veljo Raide liitumist Keskerakonnaga. „Eesti poliitikas annab paraku järjest rohkem tooni populism ja sisuliste muudatuste asemel minnakse lihtsama vastupanu teed ning aetakse käsi inimeste taskutesse. Veljo Raide toob poliitikasse elukogemust ja kindlameelsust ning olen veendunud, et meie edaspidine ühine tee aitab ehitada Eestit ja Tartut,“ rääkis Andro Roos.