Kuidas leevendada pohmelli?

Proviisor Villako sõnul on teadlaste huvi pohmelli leevendamise valdkonnas viimastel aastatel oluliselt kasvanud. Aastate jooksul on püütud luua efektiivset preparaati, mis aitaks pohmelli sümptomite vastu.

Uuringud on näidanud, et teatud probiootilised bakterid ja mõned bioaktiivsed ained võivad aidata tõhusalt leevendada alkoholi järelnähte ning kaitsta organismi alkoholi laguproduktide kahjuliku mõju eest. See avastus tähistab olulist läbimurret alkoholi järelnähtude leevendamises. Eestisse on nüüd jõudnud esimene teaduspõhine pohmelli leevendav probiootikumidel põhinev toode – Biroxia Detox.

Millest tekib pohmell ja kuidas Biroxia Detox pohmelli leevendab?

Pohmelli peamine põhjus on alkoholi lagundamisel tekkiv mürgine aine atseetaldehüüd. Kui alkoholi tarbitakse suures koguses, ei suuda maks seda piisavalt kiiresti lagundada. Selle tõttu kuhjub aldehüüd organismis ja põhjustab pohmelli. Samuti rikub alkohol soole mikrofloorat ja võib tekitada lekkiva soole sündroomi, mille tõttu satub verre veelgi rohkem mürkaineid.

Biroxia Detox on innovatiivne ja ainulaadne toode, mis aitab alkoholi järelnähte leevendada. Selle koostises on:

  • eriliste omadustega probiootilised bakterid;

  • alkoholi lagundavad ensüümid (alkoholi dehüdrogenaas ja aldehüüdi dehüdrogenaas);

  • aminohape L-tsüsteiin;

  • koensüüm Q10 ja teised bioaktiivsed ained.

Nende koostisosade koostoime aitab vähendada alkoholi tarbimisele järgnevate sümptomite intensiivsust.

Biroxia Detoxi koostisosade toime on lühidalt järgmine.

Biroxia Detox toimib peamiselt kahes kohas: soolestikus ja maksas.

Aktiivsed ensüümid kiirendavad alkoholi lagundamist juba seedetraktis, vähendades seeläbi vereringesse imenduva alkoholi ja mürgise aldehüüdi hulka.

Eriomadustega probiootilised bakterid aitavad taastada soolestiku mikrofloora ja normaliseerida sooleseina läbilaskvust, takistades mürkainete pääsu verre.

Aminohape L-tsüsteiin kiirendab atseetaldehüüdi kahjutuks tegemist, muutes selle mittetoksiliseks orgaaniliseks happeks.

Koensüüm Q10, vitamiinid B3, B6 ja foolhape toetavad maksa puhastusprotsesse.

Millised on Biroxia Detoxi põhilised omadused?

  • Alkoholi lagundamise kiirendamine. Toode kiirendab alkoholi lagundamist soolestikus, vähendades vereringesse imenduva alkoholi ja aldehüüdi hulka.

  • Sooleseina läbilaskvuse normaliseerimine. Takistab vere kaudu organismi sisenevaid mürkaineid.

  • Maksa puhastusprotsesside toetamine. Toetab maksa tööd ja aitab eemaldada toksiine.

  • Aldehüüdi kahjutuks tegemise kiirus. Kiirendab atseetaldehüüdi lagundamist maksas.

  • Pohmeluse sümptomite leevendamine. Aitab vähendada kesknärvisüsteemiga seotud sümptomeid.

Kuidas Biroxia Detoxit kasutada?

Parimate tulemuste saavutamiseks tuleks Biroxia Detox kapsleid võtta enne ja pärast alkoholi tarbimist. See tagab alkoholi ja selle mürgiste laguproduktide õigeaegse kahjutuks tegemise ning piisava kaitse alkoholi järelnähtude eest.

Lisaks järelnähte leevendavale mõjule on Biroxia Detoxi kasutamisel oluline terviseaspekt: kuna toode kiirendab mürgise aldehüüdi kahjutuks tegemist, aitab ta organismi selle laguprodukti kahjuliku mõju eest kaitsta.

Kuigi Biroxia Detox aitab leevendada järelnähte, ei tähenda see, et võiks alkoholiga liialdada. Soovitatav on juua mõõdukalt ja tarbida piisavalt vett või mahla alkoholikoguste vahel.

Milline on Biroxia Detoxi kasutamiskogemus?

Biroxia Detox on veel uus toode turul, kuid juba lühikese ajaga on see saanud palju positiivset tagasisidet kasutajatelt, kes kinnitavad selle tõhusust.

Biroxia Detox on saadaval apteekides üle Eesti, oktoobris soodushinnaga KBM Tervis e-poes.

Tähelepanu!

Biroxia Detox ei hoia ära joobeseisundit ega kaitse organismi alkoholi liigse või pikaajalise tarbimisega seotud kahjustuste eest. Tervise säilitamise huvides on soovitatav vältida alkoholi tarbimist või tarbida alkoholi ainult mõõdukates kogustes.

Jaga
Kommentaarid