„Annan kurvastusega teada, et täna õhtul suri haiglas sõidukis kaasreisijana viibinud 77-aastane naine,“ teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Pirjo Neissaar laupäeval.

Teade üliraskest liiklusõnnetusest Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare tee 95. kilomeetril laekus häirekeskusele reedel kella 16 paiku. Kuressaare politseijaoskonna patrullpolitseinik Rünno Kurm märkis, et esialgsetel andmetel sõitis sõiduautot Škoda juhtinud 77-aastane mees ette peateel liikunud veoautole, mida juhtis 36-aastane mees.

„Kahjuks polnud veoauto juhil võimalik kokkupõrget vältida,“ nentis ta.

Sündmuskohale saabunud politseinikud alustasid kohe kannatanute abistamisega. Hoolimata meedikute pingutustele, ei õnnestunud kahjuks sõiduauto juhi elu päästa ning ta hukkus sündmuskohal. Sõiduautos viibisid lisaks juhile ka 7-aastane laps ning 53- ja 77-aastane naine. Meedikud viisid kolm kannatanut haiglasse.

Traagiline õnnetus juhtus teelõigul, kus suurim lubatud sõidukiirus on 90 kilomeetrit tunnis. Teekate oli avariipaigas kuiv. Veoauto juht oli kaine ja vastava kategooria juhtimisõigusega.

Õnnetuse kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Jaga
Kommentaarid