Trump tegi küsimuste-vastuste vooru ajal pausi, kui ruumis viibiv arst hoolitses esimese inimese eest, kellel tekkis meditsiiniline probleem. Veidi hiljem katkestas teise inimese meditsiiniline hädaolukord Lõuna-Dakota osariigi kuberneri Kristi Noemi modereeritud arutelu ja Trump otsustas peatada küsimuste esitamise. Trump ja Noem mainisid, et ruumis oli väga palav.

Esimese katkestuse ajal palus Trump, et mängitaks pala „Ave Maria“ ja esialgselt pandi mängima laulu instrumentaalversioon. Teise vahejuhtumi ajal ütles ta, et pidas silmas Itaalia ooperilaulja Luciano Pavarotti versiooni sellest laulust. Ka see pala pandi koheselt üle saali mängima.

Pärast teise vahejuhtumi lahenemist pakkus Trump välja, et nad võiksid õhtu lõpetada nautides muusikat publikuga, selle asemel, et kuulata tema vastuseid küsimustele.

Ta palus, et mängitaks Village People’i lugu „YMCA“, mis on tavapäraselt signaal, et Trump on kõne lõpetanud ja on valmis lahkuma. Sellest olenemata jäi endine president lavale.

Muusikat mängiti edasi umbes 40 minutit. Paljud tema toetajad suundusid väljapääsu poole, kuid mõned jäid ürituse lõpuni.

Demokraatide presidendikandidaat Kamala Harris jagas sotsiaalmeediaplatvormil X videot Trumpi Philadelphia kampaaniaüritusest ja lisas: „Loodan, et temaga on kõik korras.“