Intsident toimus Las Vegasest lõunas Hendersoni linnas, kus ühemootoriline kõrgust kaotav lennuk Piper Cherokee kukkus otse linnatänavale, teatab Associated Press.

Enne tänavale kukkumist tabasid lennumasina tiivad mitmeid betoonseinu, puud ja valgusfoori. Lennuki vrakk jäi enne süttimist pidama vaid 10 meetri kaugusel lähimast hoonest.

Politseis nimetati seda maandumist imeks, kuna keegi peale lennukis viibinute viga ei saanud. Arvatavasti üritas piloot maandada masinat otse tänavale, et vältida ohvreid ja purustusi. Lennukis viibis kaks meest ja kaks naist.

Kohalikel elanikel õnnestus kannatanud veel enne tuletõrje saabumist põlevast lennukist välja tirida. Kõik nad viidi põletushaavadega haiglasse: kahe kannatanu seisund on raske ja kolmanda oma kriitiline.

USA föderaalse lennuametist (FAA) täpsustati, et allakukkunud Piper Cherokee registreeritud Louisiana elaniku nimele ning ta startis kella 8 paiku Henderson Executive'i lennuväljalt. Piloot üritas rikke ilmnedes lennuväljale naasta, kuid kukkus vaid mõned kilomeetrid enne sihtkohta alla.

Kuhu lennuk teel oli ja miks ta alla kukkus pole teada.