Suupisteid – nii soolaseid kui ka magusaid – oli ligi 14 000. Presidendi kantselei avalike suhete osakonna juhataja Piret Perdi sõnul läks toitlustamine kokku maksma 23 341,26 eurot ehk alla 30 euro külalise kohta, kirjutab Õhtuleht.

Nagu alati, valmistasid seegi kord Eesti vabariigi aastapäeva vastuvõtu suupisted Eesti parimad peakokad – Andrei Smakov (restoran Ribe), Stepan Jarts (Carmen Catering), Inga Paenurm (Vabariigi Presidendi Kantselei), Jaak Hiibus (restoran Kaerajaan), Lauri Tomingas (Tervise Catering), Liis Animägi (Kehtna majandus - ja tehnoloogiakooli koka eriala õpetaja), Heidi Pinnak (restoran Egoist), Taigo Lepik (Swissotelli peakoka parem käsi).

Magusa poole eest hoolitsesid Merle Ehrbach, Hotell Olümpia peakondiiter ja Ööbiku Gastronoomiatalu kondiiter Kertu Lukas.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena