Ülikooli esindaja teatas BNS-ile, et audoktoriteks said ka Dublini ülikooli professor Anne Buttimer ja Ameerika Ühendriikides asuva Bowling Greeni ülikooli emeriitprofessor Jaak Panksepp.

Õigusteaduste kandidaat Halonen on olnud Soome parlamendi liige aastatel 1979-2000. 1987. aastast on ta olnud kolmes valitsuses minister ning alates 2000. aastast Soome president. Tarja Halonen on aktiivselt toetanud Eestit Euroopa Liiduga ühinemisel ning tal on suured teened Eesti ja Soome koostöö arendamisel.

Buttimer kaitses doktoriväitekirja 1965. aastal Washingtoni ülikoolis. Aastatel 2000-2004 oli Buttimer rahvusvahelise geograafiaühenduse president, praegu on ta geograafia professor Dublini ülikoolis. Ta on kaua ja tulemuslikult tutvustanud Tartu ülikooli teaduspärandit ja sellest sündinud teaduslikke ideid, eriti ülikooli endise rektori Edgar Kanti geograafiaalaseid uurimusi.

Panksepp kaitses oma doktoriväitekirja 1969. aastal Ameerikas Massachusettsi ülikoolis. Praegu on ta Bowling Greeni ülikooli emeriitprofessor, Ohio meditsiinikolledži adjunktprofessor psühhiaatrias ja afektiivse psühhobioloogia uuringute juht Chicago ülikoolis.

Ülikooli nõukogu valis matemaatilise statistika professoriks tagasi Tõnu Kollo. Kollo lõpetas Tartu ülikooli 1971. aastal, 1977. aastal lõpetas ta aspirantuuri ja kaks aastat hiljem kaitses füüsika-matemaatikateaduste kandidaadikraadi Vilniuse ülikoolis.

1971. aastast kuni tänaseni töötab Kollo Tartu Ülikoolis, viimased viis aastat matemaatilise statistika korralise professorina.