Korraldajad olid sunnitud ära jätma tantsupeo teise etenduse, sest vihm on rikkunud Kalevi staadioni tantsumuru.

Laulu- ja tantsupeo sihtasutuse juhataja Aet Maatee ütles ETV-s, et korraldajad teevad kõik, et tagada tantsupeo kolmanda etenduse toimumine pühapäeval.

Kõik teisele etendusele pileti ostnud pääsevad pühapäeval kell 19 toimuvale kolmandale etendusele. Selle etenduse veel müümata piletite müük on peatatud, et staadionile mahuksid ka teise etenduse pileti omanikud.

Korraldajad paluvad teisele etendusele ostnud piletiomanikel tulla Kalevi staadionile varakult kohale, et vahetada laupäevased piletid pühapäevaste vastu.

Kui mõni laupäevasele etendusele pileti ostnu pühapäeva õhtul etendust vaatama minna ei saa või ei taha, saab ta oma pileti Piletilevi müügipunktis tagasi müüa.

Laupäeva hommikul teatasid korraldajad, et peaaegu kõik tantsupeo teise etenduse piletid on välja müüdud.

Laupäeval jäi ära ka kell 14.00 algama pidanud ametlik laulupeorongkäik. Hulk laulupeolisi ja dirigente otsustas siiski peorongkäigu marsruudi läbida. Mitteametliku rongkäigu eesotsas oli esimese kontserdi peadirigent Eri Klas, kaasa võeti laulupeotuli.

Eri Klas ütles Eesti Raadiole, et see oli üks tähelepanuväärsemaid marsse, mis laulupidudel kunagi on olnud. Ta lisas, et spontaanselt tekkinud rongkäigus osalejate meeleolu oli suurepärane.

Aet Maatee võrdles rongkäiku Erna retkega. Temagi hinnangul oli vabatahtlikult läbi saju marssinute meeleolu suurepärane.

Spontaanselt tekkinud mitteametlikus rongkäigus osales tuhandeid inimesi, Eesti peoliste kõrval Soome trummarid, Norra puhkpilliorkester ja Toronto eestlaste segakoor.

Üritus toimus politsei kaitse all.