Salati asemel: hapendatud köögiviljaassortii on kõige tervislikum vahepala või praekõrvane, lisaks näeb eriti ilus ja värviline välja (1) 01.10.2024, 07:13 Rita Osa
Kodune labor täistuuridel tööle: viimastest kasvuhoonetomatitest hapenda kõhusõbralikku ketšupit ja tervislikku tomatiäädikat (1) 19.09.2024, 07:07 Rita Osa
Retseptid ja praktilised nõuanded, kuidas muuta köögiviljade hapendamine heaks harjumuseks 10.09.2024, 11:29 Rita Osa, Pasi Kokko
Tee ketšupit! Viis võimalust, kuidas tomatid, seened ja peedid imeliselt maitsvateks ja pikalt säilivateks kastmeteks vormida (6) 26.08.2024, 19:13 Toimetas: Mari Skuin
Kui aias on ohtralt nii õunu kui tomateid, tee neist tõeliselt meeliülendava maitsega tomati-õunaketšupit 22.08.2024, 07:07 Mari-Liis Ilover
Kokka nagu proff! Tom Kerridge'i pubiklassikud - ürdine ahjuliha ja kalapalad tainas laimikastmega (3) 18.10.2023, 19:19 Tom Kerridge, Jonathan Kerridge
Kuus toiduainet, mida tavaliselt külmkappi ei panda, aga mis tegelikult säilivad seal oluliselt kauem (1) 11.08.2023, 11:15 Toimetas: Mari Skuin
Kastmete tootja Heinz tegi päris ketšupi plekkidega rõivakollektsiooni — need pole plekid, vaid hoiak! (7) 11.09.2022, 11:37 Kaire-Külli Vaatmann
RETSEPT | Peakokk soovitab: valmista friikartulite juurde imelihtne ja supermaitsev kodune ketšup 12.10.2021, 12:15 Mari Skuin
Teeme selgeks: kas kõikide lemmikut ketšupit peab peale avamist külmkapis hoidma või pigem mitte? 18.08.2020, 16:00
AUHINNAMÄNG: Otsime suurimat ketšupisõpra! Saada meile oma retsept ja meie anname vastu ketšupi aastavaru 15.05.2017, 16:00
VIDEO: Kus neist kolmest tootest on kõige rohkem suhkrut? 19.04.2017, 09:17 Heli Raamets, Anni Õnneleid
Ainulaadne maitseelamus: pane hõrgu Pavlova ja ajatu Napoleoni kõrval lauale kelmikas ketšupikook 23.03.2017, 08:30 Aive Mõttus