VALMISTAMISÕPETUS | Seente hapendamine, marineerimine, konserveerimine ja soolamine (4) 08.10.2024, 19:04 Aive Luigela
Proff annab nõu: kuidas sügavkülmutada tainast, juuretist ja köögivilju nii, et need üles sulades vedelaks ja vastikuks ei jääks 24.04.2023, 15:15 Õnnela Luhila
Kuidas külmutada ja sulatada toitu nii, et selle maitse ja kvaliteet säiliksid? (3) 06.09.2022, 11:42 Britta Annom
Nõuanded: kas vaakumpakendaja on järjekordne mõttetu tehnikavidin või kasulik köögiabiline? Osta või mitte osta? (8) 10.11.2021, 19:25 Tuuli Mathisen
Külmuta, kuivata, hapenda! Milline hoidistamisviis on kõige tervislikum? 09.07.2021, 08:30 Tekst: Külli Holsting
Külmuta, kuivata, hapenda! Milline hoidistamisviis on kõige tervislikum? 01.07.2021, 10:00 Tekst: Külli Holsting
Lisaks marineerimisele, kuivatamisele ja soolamisele tasub seeni ka külmutada 25.09.2017, 14:23 Marju Vitkar. Maakodu, Kristina Amor
Soovitused toiduainete külmutamiseks: planeeri, mida säilitada ja pakenda õigesti 23.08.2017, 11:15 Maitsed.ee
100 protsendi tõenäosus: krüokülmutatud inimene on sama surnud kui balsameeritud vaarao 08.02.2017, 19:00 Rein Veski
VIDEO: 30 aastat tehispakases suikunud "veekarud" õnnestus ka edukalt ellu äratada 02.03.2016, 14:22 Lauri Jürisoo