LOHUTUSTOIT | Rikkaliku maitse ja ülipehme tekstuuriga Burgundia pajaroog veisepõsega (1) 24.10.2024, 07:03 Rita Osa
Nipid | Suure lihatüki hautamise põhitõed ehk kõige lollikindlam liha pehmeks küpsetamise meetod (8) 14.11.2023, 09:58 Paula Särekanno
Kokka nagu proff! Tom Kerridge'i pubiklassikud - ürdine ahjuliha ja kalapalad tainas laimikastmega (3) 18.10.2023, 19:19 Tom Kerridge, Jonathan Kerridge
PUUST JA PUNASEKS | Kuidas liha tõeliselt pehmeks ja suus sulavaks küpsetada? 19.01.2023, 12:45 Tekst ja fotod: Tuuli Mathisen
RETSEPTID | Kuus vaimustavat rooga, milles peaosaline on piim! Teeme suppi, hautame liha ja valmistame imelise piimatordi (4) 26.03.2022, 08:15 Rita Osa
Ahjud sooja! Viis põhjust, miks ahjupott on laisa perenaise asendamatu abimees 22.11.2021, 11:21 Ajakiri Oma Maitse