VALMISTAMISÕPETUS | Seente hapendamine, marineerimine, konserveerimine ja soolamine (4) 08.10.2024, 19:04 Aive Luigela
Salati asemel: hapendatud köögiviljaassortii on kõige tervislikum vahepala või praekõrvane, lisaks näeb eriti ilus ja värviline välja (1) 01.10.2024, 07:13 Rita Osa
Rohkem häid baktereid talveks purki! Ingveriga hapendatud värvilised porgandid, hapendatud tšilli- ja jalapeño-piprad ning ananassisalsa (1) 27.09.2024, 11:17 Retsept ja foto: Tuuli Mathisen
Lõpp igavatele kompottidele! Ise tehtud õunaäädika sees marineeritud õunad-pirnid-ploomid maitsevad hästi röstsaial, jäätisega või liha kõrval 20.09.2024, 07:05 Rita Osa
Kodune labor täistuuridel tööle: viimastest kasvuhoonetomatitest hapenda kõhusõbralikku ketšupit ja tervislikku tomatiäädikat (1) 19.09.2024, 07:07 Rita Osa
Retseptid ja praktilised nõuanded, kuidas muuta köögiviljade hapendamine heaks harjumuseks 10.09.2024, 11:29 Rita Osa, Pasi Kokko
RETSEPTID | Suve lemmikud tomati- ja kurgihoidised, millel on alati minekut 17.07.2024, 11:15 Tuuli Mathisen
Kõige lollikindlam suveretsept: klassikalised värsked hapukurgid ehk soolakurgid (2) 11.07.2024, 15:12 Mari-Liis Ilover
Varakevadised umbrohutoidud | Võilillekapparid, nurmenukulehesalat, hapendatud põdrakanepivõrsed ja kuusevõrsesiirup 27.04.2024, 07:06 Tuuli Mathisen
RETSEPT | Mõnus tervislik õhtusöök: toorjuustuga täidetud kanafilee hapendatud köögiviljasalatiga 22.04.2024, 18:04 Paula Särekanno
Toiduteadlane Rain Kuldjärv õpetab lääneeurooplasi hapukapsast sööma: hapendamine päästab maailma toidumuredest 08.09.2023, 11:15 Margit Arndt-Kalju
Põhjalik õpetus: krehvtisest kimchi’st õhkab isevärki iseloomu, valmista seda supertoitu värskest kodumaisest peakapsast 17.08.2023, 07:00 Mari Skuin
Soovid krõmpsu kurki? Siis väldi neid levinumaid vigu, mida kodus kurke purki pannes väga tihti tehakse (33) 04.08.2023, 09:10
RETSEPTID | Kurgiuputuse aeg on käes! Kuus vahvat krehvtist ja krõmpsu salatit värsketest kurkidest (14) 02.08.2023, 18:30 Tuuli Mathisen
Kumus näeb põnevat toidukunsti! Vaata Evy Jokhova hapendatud toidu maast üleskaevamise rituaali 19.06.2023, 10:51 Toimetas: Mari Skuin