Kilimanjaro vallutaja memuaarid: vaatamata täielikule kurnatusele oli tippu jõudmise hetk unustamatu 19.02.2022, 12:01 Mihkel Jürimaa
Vabatahtlikuna Tansaania kohviistanduses: kuidas jõuab see aromaatne must kuld meie tassi? (11) 12.02.2022, 12:01 Mihkel Jürimaa
Paulig on loonud tehiskohvi, mida hakkame jooma aastast 2080, kui kohv enam planeedil ei kasva 23.04.2018, 16:05 Maitsed.ee
Kohvimeister Marta Piigli: mind köidab kohvivaldkonna mastaapsus ja see kui paljud inimesed on igapäevaselt kohvist mõjutatud 18.04.2017, 10:20 Helen Saluveer
KOHVIKOOL: Kohviekspert tutvustab kohvipruulimise kolme unikaalset tehnikat ehk kordame üle, mis on Aeropress, Chemex ja HarioV60 28.10.2016, 13:15 Tiit Blaat, Martin Hanson
KOHVIKOOL: Eestlased joovad filtrikohvi selle puuviljasuse pärast, itaallased aga espressot selle kanguse tõttu 27.10.2016, 11:55 Tiit Blaat, Martin Hanson